+358 451 368 732 piia@europeanevent.fi

Short Break, Long Stay

KANARIANSAARET, LANZAROTE

4* Hotel Grand Teguise Playa
Lanzarote on täydellinen kaikentasoisille golfin ystäville ja tarjoaa kaksi 18-reikäistä kävely-ystävällistä upeaa kenttää, Golf Costa Teguise ja Lanzarote Golf. Saari on yksi Kanarian kiehtovimmista, maiseman, ilmaston ja kulttuurin kannalta vaikuttava saari. Hotelli tarjoaa upean merenrantasijainnin ja erinomaisten palveluidensa ansiosta ihanteellisen tukikohdan golfseikkailuillesi.

Lue lisää >>

MURCIA LONG STAY

4* Mar de Pulpi Aguilas, Murcia, yksi parhaimmista Long Stay kohteista, joissa olemme vierailleet! Välimeren täydellinen loma sopii leudon ilmaston ansiosta ympäri vuoden. Golfkentät Aguilon Golf, henkeäsalpaavat näkymät Aguilon-vuorille ja Pulpin lahdelle, jotka yhdessä tekevät kentän pelaamisesta unohtumattoman kokemuksen. Desert Springs Golf, kenttä joita voit pelata kuin Arizonassa tai Kaliforniassa.

Lue lisää >>

MARBELLA CITY GOLF

Marbellan helmi, 4* Occidental Puerto Banús. täysin uudistettu huippuluokan hotelli avattiin 01.10.2022. Lyhyen loman aikana ehtii mukavasti tutustumaan mielenkiintoiseen rantakohteeseen. ”Andalusian valkoisen kylän” kapeilla kujilla on ihastuttavia valkoisia taloja, viihtyisiä baareja, yökerhoja, ravintoloita ja ylellisiä tuotemerkkiliikkeitä. Lähiseudulla on useita huippukenttiä kuten Guadalmina North/South, La Quinta ja Atalaya New kentät.

Lue lisää >>

MURCIA CITY GOLF

Tervetuloa 4* Hotel Tryp Murcia Rincón de Pepeen, designhotelli tarjoaa asiakkailleen täydellistä palvelua! Sijaiti Murcian kaupungin keskustassa lähellä kaupungintaloa.
Pelattujen GNK golfkenttien lisäksi päivät ja yöt ovat täynnä elämyksiä, hyvän sijainnin vuoksi pääset useisiin ostoskeskuksiin ja ravintoloihin muutamassa minuutissa. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista myös kuuluisa Real Casino de Murcia, kuin Las Vegasissa.

Lue lisää >>

CITY GOLF MURCIA – ERIKOISTARJOUS!

Tämä paketti lupaa golfkokemuksia Altorreal Golf ja GNK golfkentillä, golfkierroksien lisäksi päivät ja yöt ovat täynnä elämyksiä!
4* Occidental Murcia Siete Corona, Murcian kaupungin parhaassa hotellissa, sijainti Paseo de Garaylla aivan kaupungin keskustassa. Segura-joki ja Murcian katedraali vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää >>

RAJOITTAMATON GOLF!

Espanjan Aurinkorannikko ”Costa del Golf”
Odotettu rajoittamaton golfpaketti kolmella eri Villa Padiernan kentillä, Flamingos, Alferini ja Tramores.
Majoitus, Esteponan 4* Ona Valle Romano Golf & Resotin tilavissa täysin varustetuissa 2-makuuhuoneen huoneistoissa. Buffetaamiaisen voit nauttia mainekkaassa resortin ravintolassa.

Lue lisää >>